Author: FTU

ИМ СЕ СООПШТУВА НА СТУДЕНТИТЕ КОИ ГИ СЛУШААТ ПРЕДМЕТИТЕ КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО И ЗАШТИТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО ДЕКА ВТОРИТЕ КОЛОКВИУМИ ПО ПРЕДМЕТИТЕ СЕ ЗАКАЖАНИ: - ЗАШТИТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО НА 17.01.2020 ВО 10:00 ЧАСОТ, - КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО НА 22.01.2020 ВО 10:00 ЧАСОТ....

Почитувани студенти, Вторите колоквиуми кај Проф.д-р Лилјана Баткоска во зимскиот семестар 2019/20 ќе се одржат во следните термини: - БИЗНИС ПСИХОЛОГИЈА - Вторник (21.01.2020), во 11:00 часот - БИЗНИС КОМУНИЦИРАЊЕ - Вторник (21.01.2020), во 11:00 часот Охрид, 24.12.2019 Проф.д-р Лилјана Баткоска...