Author: FTU

Се известуваат сите студенти кои во зимскиот семестар 2019/2020 слушаат предмети кај Проф.д-р Пере Аслимоски дека (I) првите колоквиуми ќе се одржат во лседниве термини: Социологија на туризмот - Петок (22.11.2019), во 10:00 часот, Амфитеатар Социологија - Петок (22.11.2019), во 12:00 часот, Амфитеатар Охрид,15.11.2019 *Проф.д-р Пере Аслимоски*...

Се известуваат студентите дека испитите кај проф.др.Иванка Нестороска што се закажани за 18.11.2019 во 14:00 часот ќе се одржат во 16:00 часот. Проф.др.Иванка Нестороска...

Колоквиумите по предметите Уставно право и Односи со јавноста кај проф. д-р Јове Кекеновски ќе се одржат на ден 21.11.2019 (четврток) со почеток во 10 часот. Со почит, предметен наставник Проф.д-р. Јове Кекеновски...

Се известуваат студентите кои во зимскиот семестар 2019/2020 слушаат предмети кај Проф.д-р Ленче Локоска дека (I) колоквиуми ќе се одржат во следниве термини: Методи за испитување на квалитет на храна и пијалаци - Вторник (19.11.2019), во 11:00 часот; Сензорна анализа на храната -...

Се известуваат студентите кои во зимскиот семестар 2019/2020 слушаат предмети кај Проф.д-р Лилјана Баткоска дека (I) колоквиуми ќе се одржат во следниве термини: БИЗНИС ПСИХОЛОГИЈА - Вторник (19.11.2019), во 11:00 часот; БИЗНИС КОМУНИКАЦИИ - Вторник (19.11.2019), во 14:00 часот....

Се известуваат студентите на II и III циклус кои во Ноемвриска сесија 2019 ќе полагаат кај Проф.д-р Лилјана Баткоска дека Испитите ќе се одржат во Вторник (19.09.2019), со почеток во 11:00 часот....