24 01, 2023

Одржливиот туризам како стратегиски двигател за одржлив и инклузивен развој на Јадранско-Јонскиот Регион и нивните планински области

2023-01-24T22:24:47+01:0024/01/2023|Вести и новости, Огласна табла|

Во рамките на Европската Јадранскo-Јонска  мрежа на универзитети, региони, стопански [...]

24 01, 2023

Распоред на часови – летен семестар

2023-01-24T22:20:50+01:0024/01/2023|Огласна табла, Прв циклус, Распореди Прв Циклус|

РАСПОРЕД-НА-НАСТАВА-ЗА-ГАСТРОНОМИЈА-2022-23.docx РАСПОРЕД-НА-НАСТАВА-ЗА-ХОТЕЛСКО-РЕСТОРАНСКИ-МЕНАЏМЕНТ-2022-23.docx РАСПОРЕД-НА-НАСТАВА-ЗА-ОСИГУРУВАЊЕ-2022-23.docx РАСПОРЕД-НА-НАСТАВА-ЗА-МЕНАЏМЕНТ-ВО-УСЛУЖЕН-СЕКТОР-2022-23.docx РАСПОРЕД-НА-НАСТАВА-ЗА-ТУРИЗАМ-2022-23.docx РАСПОРЕД-НА-НАСТАВА-ЗА-ЦАРИНА-И-ШПЕДИЦИЈА-2022-23.docx

Go to Top