Додипломски

*Им се соопштува на студентите дека првиот колоквиум по предметот КРИМИНАЛИСТИЧКА ПСИХОЛОГИЈА ќе се одржи на 17.05.2021., понеделник, во 12 часот. * *Охрид, 12.05.2021* *Проф.д-р Драгана Батиќ *...

Се известуваат студентите на насока БФК дека испитите Интерна и екстерна контрола и Финансиска контрола и ревизија кај проф д-р Пеце Николовски ќе се одржат на ден 14 мај 2021 година (петок) во 9 часот....