Додипломски

Почитувани студенти, Ве известуваме дека испитите на II и III циклус на студии во Септемвриска сесија 2019 кај Проф.д-р Јованка Билјан и Проф.д-р Ристо Гогоски закажани за 19.09.2019 се одложуваат и ќе се одржат во* Вторник (24.09.2019) во 12:00 часот.* Предметна комисија, Охрид, 10.09.2019...

Почитувани студенти, Ве известуваме дека сите испити на I циклус на студии во Септемвриска сесија 2019 кај Проф.д-р Јованка Билјан закажани за 17.09.2019 се одложуваат и ќе се одржат во* Вторник (24.09.2019) во 9:30 часот.* Предметен професор: *Проф.д-р Јованка Билјан,* Охрид, 10.09.2019...

Почитувани, Ова се сметките кои треба да се уплатат за пријавување за запишување на ФТУ - Охрид. На самите уплатници е напишан и износот кој треба да се уплати. Идните студенти кои ќе аплицираат за запишување на Факултетот може уплатите да ги извршат и со картичка...

Почитувани студенти на II и III циклус Ве известуваме дека полагањето на сите предмети (задолжителни и изборни - II и III циклус) кај Проф.д-р Лилјана Баткоска во Септемвриска сесија 2019 ќе се одржи на 30.09.2019 (Понеделник) во 11:00 часот. Предметен професор: Проф.д-р Лилјана Баткоска...