Распореди Додипломски

Се известуваат студентите дека 15 јули 2020 година е прогласен за неработен ден, затоа закажаните испити на 15.07.2020 година се презакажуваат во следните термини - Сите испити кај проф д-р Лилјана Баткоска ќе се одржат на 07.07.2020 година во термините запишани во распоредот на испити. -...

Почитувани студенти, Колоквиумот по предметот МИС (Менаџмент информациски системи) кај Проф.д-р Мирјана Секуловска ќе се одржи во Четврток (04.06.2020) во 14:00 часот. Исклучиво само за студентите кои не може да присуствуваат и да полагаат на овој термин, се воведува дополнителен термин за полагање на колоквиумот,...