Соопштенија Додипломски

Се известуваат студентите на насока БФК дека предметите Интерба и екстерна контрола и Финансиска контрола и ревизија кај проф д-р Пеце Николовски ќе се одржат на 10.11.2020 година во 9 часот....

Се известуваат студентите кои го слушаат предметот Менаџмент во туризам и угостителство дека часовите наместо во понеделник ќе се држат во вторник во 10 часот. Со почит, проф. д-р Габриела Ракичевиќ...

Со цел да не се прави гужва поради ситуацијата, студентите на насока Осигурување и МУС да дојдат во понеделник во 10 часот за да им биде поделен материјал за изготвување презентација. Студентите на насока Царина и шпедиција со број на индекс од 16590 до 16760...