Соопштенија Додипломски

Се информираат студените кои ги слушаат предметите Корпоративно финансиско управување и Реосигурување дека консултативна настава ќе се одржи на ден 1. Корпоративно финансиско управување на ден 21.10.2020 во 10 часот 2.Реосигурување на ден 21.10.2020 во 10 и 30 часот Предметен наставник Проф. д-р Снежана Дичевска Проф....

Се известуваат студентите кои го слушаат предметот ПОЗНАВАЊЕ НА СТОКА СО НАУКА ЗА ИСХРАНА дека часовите ќе се одржат во вторник во 14 часот (онлајн), а студентите кои го слушаат предметот ЦАРИНСКО ПОЗНАВАЊЕ НА СТОКАТА ќе имаат часови во понеделник во 12 часот (онлајн). Со...

Се известуваат студентите кои ги слушаат предметите ЦАРИНСКО РАБОТЕЊЕ и ЦАРИНСКО ПРАВО дека часовите ќе се одржуваат онлајн. Со почит, проф. д-р Данијела Милошоска...

Сеизвестуваат студентите кои го слушаат предметот *Познавање на стока со наука за исхрана* дека часовите ќе се одржат со физичко присуство во вторник (13.10) со почеток *во 10 часот*. Со почит, проф. д-р Ангела Васиелска...