Соопштенија Додипломски

Се известуваат студентите кои го слушаат предметот Менаџмент во туризмот дека часовите во понеделник (05.10) наместо со почеток од 08 часот ќе се одржат и понатаму ќе се одржуваат од 10 часот. Со почит, проф. д-р Габриела Ракичевиќ...

Почитувани бруцоши, Ве информираме дека свечениот час за академската 2020/2021 година ќе се одржи на западниот дел од дворот на Црквата Св. Софија, делот во кој се организраат театарски претстави од Охридско Лето. Почетокот на свечениот час е закажан на 01.10.2020 во 12:00 часот. За успешно...

Запишување на оценки кај проф. д-р Јованка Билјан ќе се врши на 30.09.2020 (среда) во 12 часот. Се потсетуваат студентите да ги понесат тетратките со одговорите на домашните работи. 28.09.2020 Проф. д-р Јованка Билјан...

Прелиминарна ранг листа - Трет уписен рок 2020-Студиска програма за гастрономија - Приватна квота Прелиминарна ранг листа - Трет уписен рок 2020-Студиска програма за туризам - Државна квота Прелиминарна ранг листа - Трет уписен рок 2020-Студиска програма за туризам - Приватна квота Прелиминарна ранг листа - Трет уписен...

Се известуваат студентите кои не зеле потпис за извршената практична настава за летниот семестар дека истиот ќе може да го земат на ден 28.09.2020 во 11 часот. Со почит, проф. д-р Симона Мартиноска...