Соопштенија Додипломски

Се известуваат студентите кои го слушаат предметот ПОЗНАВАЊЕ НА СТОКА СО НАУКА ЗА ИСХРАНА дека часовите ќе се одржат во вторник во 14 часот (онлајн), а студентите кои го слушаат предметот ЦАРИНСКО ПОЗНАВАЊЕ НА СТОКАТА ќе имаат часови во понеделник во 12 часот (онлајн). Со...

Се известуваат студентите кои ги слушаат предметите ЦАРИНСКО РАБОТЕЊЕ и ЦАРИНСКО ПРАВО дека часовите ќе се одржуваат онлајн. Со почит, проф. д-р Данијела Милошоска...

Сеизвестуваат студентите кои го слушаат предметот *Познавање на стока со наука за исхрана* дека часовите ќе се одржат со физичко присуство во вторник (13.10) со почеток *во 10 часот*. Со почит, проф. д-р Ангела Васиелска...

Им се соопштува на сите студенти кои ги слушаат предметите КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО и ЗАШТИТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО во зимскиот семестар на академската 2020/21 година дека предавањата ќе се одржуваат по електронски пат (on-line) со видео конференција. ON-LINE предавањата со видео-конференција (on-line streaming) ќе се врши...

Почитувани студенти   Тие што веќе сте се регистрирале на овој систем, не треба да се регистрирате повторно. Бруцошите и тие што до сега не сте регистрирани треба задолжително да се регистрирате во најбрз можен рок. Регистрираните студенти треба да земат потврда дека се регистрирале од Информатичка Лабораторија или...

Кандидатите кои поднесле пријава за прв циклус на студии во вториот уписен рок треба да се запишат на 24.09.2021 година во просториите на ФТУ.

Повеќе информации на страницата на УПИСИ