Соопштенија Додипломски

Сите студенти кои ќе запишуваат семестар во службата за студентски прашања да имаат пополната ЗАДОЛЖИТЕЛНО анкети во I KNOW системот и при запишување на семестарот да имаат направено screenshoot дека анкетите се пополнати....

СООПШТЕНИЕ (за подигнување книги) Студентите ќе може да ги подигнат книгите од скриптара откако уредно завериле семестар, и тоа по овој распоред: 1. Вторник од насока Туризам и Осигурување 2. Среда од насока Менаџмент во услужен сектор 3. Четврток од насоките Гастрономија и Хотелско ресторански менаџмент 4. Петок од насока Царина...

Прелиминарна ранг листа - Четврт уписен рок 2020-Study program for Tourism - English - Државна квота Прелиминарна ранг листа - Четврт уписен рок 2020-Студиска програма за гастрономија - Специјални услови Прелиминарна ранг листа - Четврт уписен рок 2020-Студиска програма за осигурување - Државна квота Прелиминарна ранг листа -...

Се известуваат студентите кои го слушаат предметот *Стандардизација во туризмот и угостителството* дека часовите во среда (07.10) наместо со почеток од 08 часот ќе се одржат и понатаму ќе се одржуваат *од 10 часот*. Со почит, проф. д-р Габриела Ракичевиќ...

Се известуваат студентите кои го слушаат предметот Менаџмент во туризмот дека часовите во понеделник (05.10) наместо со почеток од 08 часот ќе се одржат и понатаму ќе се одржуваат од 10 часот. Со почит, проф. д-р Габриела Ракичевиќ...

Почитувани бруцоши, Ве информираме дека свечениот час за академската 2020/2021 година ќе се одржи на западниот дел од дворот на Црквата Св. Софија, делот во кој се организраат театарски претстави од Охридско Лето. Почетокот на свечениот час е закажан на 01.10.2020 во 12:00 часот. За успешно...

Кандидатите кои поднесле пријава за прв циклус на студии во вториот уписен рок треба да се запишат на 24.09.2021 година во просториите на ФТУ.

Повеќе информации на страницата на УПИСИ