Соопштенија Додипломски

Почитувани студенти, Вториот колоквиум по предметот ЦАРИНСКО ПОЗНАВАЊЕ НА СТОКАТА ќе се одржи во Среда (22.01.2019) во 12:00 часот. Охрид, 30.12.2019 Проф.д-р Ангела Василеска...

ИМ СЕ СООПШТУВА НА СТУДЕНТИТЕ КОИ ГИ СЛУШААТ ПРЕДМЕТИТЕ КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО И ЗАШТИТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО ДЕКА ВТОРИТЕ КОЛОКВИУМИ ПО ПРЕДМЕТИТЕ СЕ ЗАКАЖАНИ: - ЗАШТИТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО НА 17.01.2020 ВО 10:00 ЧАСОТ, - КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО НА 22.01.2020 ВО 10:00 ЧАСОТ....

Почитувани студенти, Проф.д-р Ангела Василеска закажува предавања во Четврток (09.01.2020), во 12:00 часот за сите студенти кои во зимскиот семестар 2019/20 го слушаат предметот Енологија. Студентите на договорениот термин треба да ги донесат своите семинарски трудови и презентации. Охрид, 23.12.2019 Проф.д-р Ангеле Василеска...

Почитувани студенти, Вториот колоквиум по предметот СОЦИОЛОГИЈА ќе се се одржи во Петок (27.12.2019) во 12:00 часот. Охрид, 18.12.2019 Предметен Професор: Проф.д-р Пере Аслимоски...

Почитувани студенти, Предавањата по предметот Царински систем и политика кај Проф.д-р Јованка Билјан во Понеделник (16.12.2019) нема да се одржат. Дополнително ќе биде закажан и објавен датум за одржување на предавањата. Предметен професор: Проф.д-р Јованка Билјан Охрид, 10.12.2019...

Вторите колоквиуми по предметите Уставно право и Односи со јавноста ќе се одржат на ден 20.12.2019 година со почеток во 10 часот. Студентите кои не го положиле 1виот колоквиум ќе може истиот да го полагаат на овој датум. Со почит, Предметен наставник Проф. д-р Јове Кекеновски...

Се ивестуваат студентите кои во зимски семестар 2019/20 слушаат предмети кај Проф.д-р Пере Аслисмоски дека утре - Петок (06.12.2019) после одржувањето на поправните колоквиуми, проф.д-р Пере Аслимоски ќе одржи предавања и тоа во следните термини: Социологија на туризмот, во 10:15 часот Социологија, во 13:15 часот. Охрид, 05.12.2019...