Соопштенија Додипломски

Се известуваат студентите дека во среда 23.06 во 10 часот ќе се внесуваат оцени по предметите Политика на развој на туризмот и Менаџмент на производство на храна. Проф. д-р Симона Мартиноска...

Испитите Статистички методи и Анализа на ризик закажани на 16.06.2021 година се одложуваат. Термин за полагање на испитите во прва декада ќе биде дополнително објавен....

Студентите кои ги положија предметите кои ги слушаа овој семестар, ќе може оцена да земат на ден 21.06 (понеделник) во 10 часот. Со почит, проф. д-р Лидија Симонческа...

Почитувани апсолвенти, Поради олабавување на мерките и можноста за организирање забави Ве известуваме дека постои можност за организирање и на апсолвентска забава. За таа цел потребно е еден студент од секоја студиска програма да напарави список на студенти кои би сакале да присуствуаат, најдоцна до 17.6.2021...

Полагањето на испитите Царинска модернизација и Царински систем на ЕУ (II циклус студии) со одлагаат од 17.06.2021 за 22.06.2021 во 11часот. Предметна комисија...

Се известуваат студентите на насока БФК испитите Интерна и екстерна контрола и Финанаиска контрола и ревизија кај проф д-Р Пеце Николовски ќе се одржат на следните дтуми 17.06.2021 година во 9 часот- прва декада и 30.06.2021 година - втора декада....

Се известуваат студентите кои имаат дипломирано во периодот од 01.10.2020 година до 30.03.2021 година може да ги подигнат дипломите во службата за студентски прашања од 14.06.2021 година до 16.06.2021 година од 12 до 14 часот. Студентите од насока БФК дополнително ќе бидат известени на мејл...

Почитувани колеги, на списокот во прилог се наоѓа вашата распределба по објекти, позиција и месец. Од средина на месецов веќе ќе треба да започнете со практичната настава, која ќе ви трае 30 дена (на пример, од 15 јуни до 15 јули, или 15 јули-15 август)....

Се известуваат студентите дека испитите кај проф д-р Катерина Ангелевска Најдеска закажани на 17.06.2021 година се одложени, истите ќе се одржат на 21.06.2021 година во 12 часот....

Кандидатите кои поднесле пријава за прв циклус на студии во вториот уписен рок треба да се запишат на 24.09.2021 година во просториите на ФТУ.

Повеќе информации на страницата на УПИСИ