Огласна Табла

Вториот поправен колоквиум по предметите ПАТНИЧКИ АГЕНЦИИ и МАРКЕТИНГ ќе се одржи на 08.07.2020 год. (среда) во 14 часот. Проф. Д-р Катерина Ангелевска-Најдеска...

Почитувани студенти, Денес (06.07.2020) нема да се внесуваат оцени во индекс кај Проф.д-р Мирјана Секуловска. Оцените ќе бидат внесени електронски во iknow системот и во испититната пријава oд секој студент. Во септември 2020 година ќе биде објавен датум за внесување на оцените во индекс. Охрид, 06.07.2020 Проф.д-р...

Вториот колоквиум и испитот по Криминалистичка техника ќе се одржи - online на 13.07.2020 во 12 часот. > OH-BFK-Rezultati-po-Krim.Teh.od-1.Kolokvium-i-Ispit-juni-2020.pdf...

Испитите кај проф. Д-р Снежана Дичевска во втората декада во јунскиот испитен рок ќе се одржат на ден 16.07.2020 (четврток) во 10 часот....

Замолуваме студентите доколку не добиле покана за онлајн предавањето на мејл, да проверат во Spam сандачето, а оние студенти на кои воопшто не им стигнал мејл да се обратат кај м-р Климент Арнаудов (или на неговиот мејл kliment_miko@yahoo.com) најдоцна до ден 07.07 (вторник) за да...

Се извествуваат студентите на насоките ТУРИЗАМ, ХРМ и ГИД (Гастрономија) дека на вашите мејл адреси испратен ви е линк преку кој ќе треба да го потврдите вашето присуство на закажаното онлајн предавање. Напоменуваме дека студентите кои нема да го следат истото не ќе добијат потпис...