Огласна Табла

Се известуваат студентите кои го слушаат предметот *Стандардизација во туризмот и угостителството* дека часовите во среда (07.10) наместо со почеток од 08 часот ќе се одржат и понатаму ќе се одржуваат *од 10 часот*. Со почит, проф. д-р Габриела Ракичевиќ...

Се известуваат студентите кои го слушаат предметот Менаџмент во туризмот дека часовите во понеделник (05.10) наместо со почеток од 08 часот ќе се одржат и понатаму ќе се одржуваат од 10 часот. Со почит, проф. д-р Габриела Ракичевиќ...