Огласна Табла

Резултати од испитот во Ноемврска сесија,кај Проф.д-р Јованка Билјан, одржан на 05.12.2019: На дополнителен испит се повикуваат студентите со сл. индекси: 1. 15589 2. 16299 Доплнителниот испит се закажува за Вторник (17.12.2019) во 12:00 часот. Предмете професор: Проф.д-р Јованка Билјан Охрид, 10.12.2019...

Вторите колоквиуми по предметите Уставно право и Односи со јавноста ќе се одржат на ден 20.12.2019 година со почеток во 10 часот. Студентите кои не го положиле 1виот колоквиум ќе може истиот да го полагаат на овој датум. Со почит, Предметен наставник Проф. д-р Јове Кекеновски...

На 10.12.2019 година во просториите на ФТУ се одржа промоција на дипломи на магистранти и додипломци.     Сликите можете да ги пронајдете на следниот линк: Доделување на дипломи 10.12.2019...

Жилеска Александра  од Факултетот за туризам и угостителство-Охрид (ФТУ) освои второ место со парична награда на натпреварот за изработка на бизнис идеи за туризам  креирани од студенти на Факултетите за туризам во Македонија. Согласно програмата за развој на туризмот за 2019 година Министерството за економија објави повик за...