Огласна Табла

Се известуваат студентите кои ги слушаат предметите ЦАРИНСКО РАБОТЕЊЕ и ЦАРИНСКО ПРАВО дека часовите ќе се одржуваат онлајн. Со почит, проф. д-р Данијела Милошоска...

Сеизвестуваат студентите кои го слушаат предметот *Познавање на стока со наука за исхрана* дека часовите ќе се одржат со физичко присуство во вторник (13.10) со почеток *во 10 часот*. Со почит, проф. д-р Ангела Васиелска...

Им се соопштува на сите студенти кои ги слушаат предметите КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО и ЗАШТИТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО во зимскиот семестар на академската 2020/21 година дека предавањата ќе се одржуваат по електронски пат (on-line) со видео конференција. ON-LINE предавањата со видео-конференција (on-line streaming) ќе се врши...

Почитувани студенти   Тие што веќе сте се регистрирале на овој систем, не треба да се регистрирате повторно. Бруцошите и тие што до сега не сте регистрирани треба задолжително да се регистрирате во најбрз можен рок. Регистрираните студенти треба да земат потврда дека се регистрирале од Информатичка Лабораторија или...