Огласна Табла

Почитувани студенти, Вториот колоквиум по предметот ЦАРИНСКО ПОЗНАВАЊЕ НА СТОКАТА ќе се одржи во Среда (22.01.2019) во 12:00 часот. Охрид, 30.12.2019 Проф.д-р Ангела Василеска...

Почитувани студенти, Вториот колоквиум по предметот Царински систем и политика ќе се одржи во Понеделник (13.01.2020) во 12:00 часот. Охрид, 30.12.2019 Проф.д-р Јованка Билјан...