Огласна Табла

ИМ СЕ СООПШТУВА НА СТУДЕНТИТЕ КОИ ГИ СЛУШААТ ПРЕДМЕТИТЕ КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО И ЗАШТИТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО ДЕКА ВТОРИТЕ КОЛОКВИУМИ ПО ПРЕДМЕТИТЕ СЕ ЗАКАЖАНИ: - ЗАШТИТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО НА 17.01.2020 ВО 10:00 ЧАСОТ, - КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО НА 22.01.2020 ВО 10:00 ЧАСОТ....