Огласна Табла

Почитувани студенти, Ве известуваме дека испитите на II и III циклус на студии во Септемвриска сесија 2019 кај Проф.д-р Јованка Билјан и Проф.д-р Ристо Гогоски закажани за 19.09.2019 се одложуваат и ќе се одржат во* Вторник (24.09.2019) во 12:00 часот.* Предметна комисија, Охрид, 10.09.2019...

Почитувани студенти, Ве известуваме дека сите испити на I циклус на студии во Септемвриска сесија 2019 кај Проф.д-р Јованка Билјан закажани за 17.09.2019 се одложуваат и ќе се одржат во* Вторник (24.09.2019) во 9:30 часот.* Предметен професор: *Проф.д-р Јованка Билјан,* Охрид, 10.09.2019...

Испитите на трет циклус на студии кај Проф. Д-р Вера Караџова закажани на ден 11.09.2019 година, ќе се одржат на ден 20.09.2019 година во 12 часот. Испитите на трет циклус на студии кај Проф. Д-р Митре Аврамоски закажани на ден 18.09.2019 година, ќе се одржат...

[vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css_animation=""][vc_column width="2/3"][vc_column_text]ФТУ Oхрид, во соработка со престижниот француски високообразовен институт ЦИФЕ (CIFE) - ја организира втората летна школа - Балкански летен универзитет на тема: „Развој на Балканскиот регион - економија, соработка, животна средина“ (Development of the Balkan region...