Огласна Табла

Поправниот I колоквиум по предметот Царинска тарифа и Царинско работење ќе се одржи во вторник (16. 04) со почеток во 10.00 часот. Проф. д-р Данијела Милошоска...

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СИТЕ СТУДЕНТИ КОИ ВО ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 2018/2019  СЛУШААТ ПРЕМЕТИ КАЈ ПРОФ.Д-Р ПЕРЕ АСЛИМОСКИ ДЕКА  (I) КОЛОКВИМИ ЌЕ СЕ ОДРЖАТ ВО СЛЕДНИВЕ ТЕРМИНИ: СОЦИЈАЛНА ПАТОЛОГИЈА , ПЕТОК (12.04.2019) ВО 10:00 ЧАСОТ КРИМИНОЛОГИЈА , СРЕДА (17.04.2019), ВО 11:00 ЧАСОТ БЕЗБЕДНОСТ ВО ТУРИЗМОТ,  ПЕТОК (19.04.2019), 11:00 ЧАСОТ Предметен професор: Проф.д- р Пере Аслимоски...

Се известуваат студентите дека оваа седмица часовите по предметот Менаџмент на настани  ќе се одржат во петок 05.04.2019 во 11:00 часот Проф.др.Иванка Нестороска...