Огласна Табла

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СИТЕ СТУДЕНТИ кои во летниот семестар 2018/19 слушаат предмети кај Проф.д-р Лилјана Баткоска дека (II) колоквиуми ќе се одржат во следниве термини: - КРИМИНАЛИСТИЧКА ПСИХОЛОГИЈА – ВТОРНИК (28.05.2019) ВО 10:00 ЧАСОТ, - ПСИХОЛОГИЈА ВО ТУРИЗМОТ И УГОСТИТЕЛСТВОТО, БИЗНИС ПСИХОЛОГИЈА – СРЕДА (29.05.2019) ВО...

На ден 16. 05. (четврток) во 11 часот во просториите на амфитеатарот ќе се одржи средба со студентите од насоките Туризам, Хотелско-ресторански менаџмент, ГИД и Гастрономија во врска извршувањето на Студентската пракса. Ќе бидат разгледани и предлозите на студентите кои самите одлучиле за местото за...