30 12, 2021

СООПШТЕНИЕ ЗА ЗАКАЖУВАЊЕ ВТОР КОЛОКВИУМ ПО ПРЕДМЕТИТЕ КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО И ЗАШТИТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО – ЈАНУАРИ 2021

2021-12-30T11:51:40+00:00декември 30, 2021|Огласна табла, Прв циклус, Резултати Прв Циклус|

Им се соопштува на студентите дека ВТОРИОТ КОЛОКВИУМ (и поправниот [...]

Go to Top