15.02.2024 – РАСПОРЕД НА НАСТАВА ЗА I ЦИКЛУС СТУДИИ – 2023/2024

РАСПОРЕД-НА-НАСТАВА-ЗА-ОСИГУРУВАЊЕ-ОМР-2023-24.docx РАСПОРЕД-НА-НАСТАВА-ЗА-ГАСТРОНОМИЈА-2023-24.docx РАСПОРЕД-НА-НАСТАВА-ЗА-ТУРИЗАМ-2023-24.docx РАСПОРЕД-НА-НАСТАВА-ЗА-ХОТЕЛСКО-РЕСТОРАНСКИ-МЕНАЏМЕНТ-2023-24.docx РАСПОРЕД-НА-НАСТАВА-ЗА-МЕНАЏМЕНТ-ВО-УСЛУЖЕН-СЕКТОР-2023-24.docx РАСПОРЕД-НА-НАСТАВА-ЗА-ЦАРИНА-И-ШПЕДИЦИЈА-2023-24.docx

2024-02-10T21:04:07+01:0010/02/2024|

Распоред на часови – летен семестар

РАСПОРЕД-НА-НАСТАВА-ЗА-ГАСТРОНОМИЈА-2022-23.docx РАСПОРЕД-НА-НАСТАВА-ЗА-ХОТЕЛСКО-РЕСТОРАНСКИ-МЕНАЏМЕНТ-2022-23.docx РАСПОРЕД-НА-НАСТАВА-ЗА-ОСИГУРУВАЊЕ-2022-23.docx РАСПОРЕД-НА-НАСТАВА-ЗА-МЕНАЏМЕНТ-ВО-УСЛУЖЕН-СЕКТОР-2022-23.docx РАСПОРЕД-НА-НАСТАВА-ЗА-ТУРИЗАМ-2022-23.docx РАСПОРЕД-НА-НАСТАВА-ЗА-ЦАРИНА-И-ШПЕДИЦИЈА-2022-23.docx

2023-06-07T11:24:36+02:0024/01/2023|
Go to Top