2 06, 2022

РАСПОРЕД ЗА СТУДЕНТСКА ПРАКСА ВО ЦАРИНСКАТА УПРАВА 2022 ЗА СТУДЕНТИТЕ НА НАСОКОТА ЦАРИНА ШПЕДИЦИЈА ПРВА, ВТОРА И ТРЕТА ГОДИНА НА СТУДИИ

2022-06-02T12:02:33+02:0002/06/2022|Втор Циклус, Огласна табла, Прв циклус, Распореди Втор Циклус, Распореди Прв Циклус, Распореди Трет Циклус, Трет циклус|

Распоред на студентите за студентска пракса од насоката Царина и [...]

29 01, 2021

Инструкции за користење на финансиски модул на iKnow

2021-01-29T11:44:16+01:0029/01/2021|Вести и новости, Втор Циклус, Огласна табла, Прв циклус, Соопштенија Втор Циклус, Соопштенија Прв Циклус, Трет циклус, ФСС|

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_gallery type="flexslider_slide" interval="0" [...]

Go to Top