12 10, 2021

СООПШТЕНИЕ ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ПРЕДАВАЊА ПО ПРЕДМЕТИТЕ КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО И ЗАШТИТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО – ЗИМСКИ СЕМЕСТАР 2021-22

2021-10-12T10:16:46+00:00октомври 12, 2021|Огласна табла, Прв циклус, Соопштенија Прв Циклус|

Им се соопштува на сите студенти кои ги слушаат предметите [...]

Go to Top