24 12, 2021

Гостување на доц.д-р Климент Наумов, заедно со директорот на Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот, д-р. Љупчо Јаневски во емисијата „Прашалник“

2021-12-24T20:00:27+01:0024/12/2021|Вести и новости, Огласна табла|

На ден 23.12.2021 доц. д-р Климент Наумов гостуваше во емисијата [...]

Go to Top