6 05, 2021

Проф. Климе Попоски примен за придружен член на водечиот европски истражувачки центар за управување со ризици на одржливост – ZWIRN

2021-05-06T10:03:08+02:0006/05/2021|Вести и новости, Огласна табла|

На Годишното Собрание на Научно - истражувачкиот центар за интердисциплинарни [...]

15 04, 2021

Професорот Климе Попоски активно учествуваше во изработката на публикацијата насловена „INDEX INSURANCE: 2020 STATUS AND REGULATORY CHALLENGES“

2021-04-15T15:15:10+02:0015/04/2021|Вести и новости, Огласна табла|

„Професорот Климе Попоски активно учествуваше во изработката на публикацијата насловена „INDEX [...]

18 03, 2021

Проф. Климе Попоски учестуваше како ко-автор во изработка на „Извештај за дистрибутивни канали во осигирувањето за земјите од регионот на Централна и Источна Европа и Транскавкаски регион

2021-03-18T09:45:05+01:0018/03/2021|Вести и новости, Огласна табла|

*„Проф. Климе Попоски учестуваше како ко-автор во изработка на „Извештај [...]

29 01, 2021

Инструкции за користење на финансиски модул на iKnow

2021-01-29T11:44:16+01:0029/01/2021|Вести и новости, Втор Циклус, Огласна табла, Прв циклус, Соопштенија Втор Циклус, Соопштенија Прв Циклус, Трет циклус, ФСС|

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_gallery type="flexslider_slide" interval="0" [...]

Go to Top