Дополнителен термин за сликање на професори и апсолвенти за табло

Дополнителен термин за сликање на професори и апсолвенти за табло

Почитувани професори и студенти,
Ве известуваме дека на ден 09.03.2021 година (Вторник) ќе се врши дополнително сликање за табло. Ве молиме сите кои ќе го користат овој термин за сликање да се пријават на следнава е-маил адреса: igor.peshevski@uklo.edu.mk, најдоцна до Понеделник до 14:00 часот. Сликањето ќе се врши во Предавална 6 на Факултетот за туризам и угостителство-Охрид.
Со Почит, Игор Пешевски Претседател на ФССКандидатите кои поднесле пријава за прв циклус на студии во вториот уписен рок треба да се запишат на 24.09.2021 година во просториите на ФТУ.

Повеќе информации на страницата на УПИСИ