Факултетско Студентско Собрание

Новости

Почитувани колеги студенти, Факултетското студентско собрание објавува конкурс за избор на Заменик студентски правобранител на Факултетот за туризам и угостителство- Охрид.Сите заинтересирани кандидати можат да...

Почитувани колеги студенти, Универзитетот „Гоце Делчев“ спроведува анкета која се однесува за создавање туристичка рута следејќи го движењето на Отоманската Империја. Бараат поддршка да ја...