Известување за испити по Француски јазик кај проф д-р Зоран Николовски

Известување за испити по Француски јазик кај проф д-р Зоран Николовски

Се известуваат студентите дека испитите по Француски јазик кај проф д-р Зоран Николовски ќе се одржат на 02.07.2020 година во 12 часот.