Известување за крводарителска акција

Известување за крводарителска акција

Се известуваат сите професори, студенти и стручни служби од Факултетот за туризам и угостителство – Охрид дека на ден 19.05.2021 година ќе се одржи крводарителска акција во сортската сала на ОУ „Григор Прличев“ во Охрид во период од 09:30 до 13:30 часот.Кандидатите кои поднесле пријава за прв циклус на студии во вториот уписен рок треба да се запишат на 24.09.2021 година во просториите на ФТУ.

Повеќе информации на страницата на УПИСИ