Магистерски – Огласна Табла

  • Сите
  • Распореди Магистерски
  • Соопштенија Магистерски

На 10.12.2019 година во просториите на ФТУ се одржа промоција на дипломи на магистранти и додипломци.     Сликите можете да ги пронајдете на следниот линк: Доделување...