Настава по Француски јазик за студентите од Гастрономија-Прва година

Настава по Француски јазик за студентите од Гастрономија-Прва година

Се известуваат студентите од прва година-Гастрономија дека предметниот наставник по предметот Француски јазик А1 закажува прелиминарна средба со физичко присуство на 25.02.2021 година (четврток) во 13.00 часот. *Доколку студентите **имаат респираторни симптоми (температура, кашлица, отежнато дишење), се препорачува студентите да не присуствуваат на наставата*. Потоа, во наредниот период, истата ќе се одвива онлајн.Кандидатите кои поднесле пријава за прв циклус на студии во вториот уписен рок треба да се запишат на 24.09.2021 година во просториите на ФТУ.

Повеќе информации на страницата на УПИСИ