Одлагање на испити – Проф.д-р Јованка Билјан

Одлагање на испити – Проф.д-р Јованка Билјан

Почитувани студенти,
На ваше барање Проф.д-р Јованка Билјан ги одложува испитите на прв циклус на студии во Ноемвриска сесија 2019, закажани за Вторник (03.12.2019). Испитите во Ноемвиска сесија 2019 кај Проф.д-р Јованка Билјан ќе се одржат во Четврток (05.12.2019) во 10:00 часот.
Охрид, 19.11.2019 Проф.д-р Јованка Билјан