Огласна Табла

  • Сите
  • Вести и Новости
  • Додипломски
  • Докторски
  • Магистерски

Им се соопштува на сите студенти кои ги слушаат предметите *КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО *и *ЗАШТИТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО* во зимскиот семестар на академската 2021/22 година...

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЗАВЕРКА НА ПРАКТИЧНА НАСТАВА ОД ЛЕТЕН СЕМЕСТАР 2020/2021 ЗА НАСОКАТА ЦАРИНА И ШПЕДИЦИЈА Потврдите за студентите кои ја реализираа практичната настава за летен...

Денеска во 11 часот во предворјето на црквата Св. Софија се одржа првиот академски час на Факултетот за туризам и угостителство за учебната 2021/2022...

Carina-i-spedicija.pdf HRM.pdf MUS.pdf Osiguruvanje.pdf Gastronomija.pdf Turuzam.pdf...

Почитувани идни студенти, Првиот академски час ќе се одржи на 04.10.2021 во 11 часот во преддворјето на црквата Св. Софија. Обраќање ќе имаат Ректорот на...

Поправен втор колоквиум по предметот ЦАРИНСКИ СИСТЕМ И ПОЛИТИКА ќе се полага на 29.09.2021 во 10 часот. Предметен наставник Проф.д-р Јованка Билјан...

Известување за студентите кои во летниот семестар 2021 положиле прв колоквиум по предметот МЕЃУНАРОДНА ТРГОВИЈА Поправен втор колоквиум по предметот МЕЃУНАРОДНА ТРГОВИЈА ќе се полага...

Се известуваат студентите од прв и втор циклус дека Универзитетот „Св. Климент Охридски“ Битола организира седумдневна стручна онлајн обука на тема „*Развивање на тврди...

Се известуваат студентите од насоките *Туризам, Хотелско-ресторански менаџмент *и *Гастрономија* кои ја извршија практичната настава во објектите каде што беа распределени да ги донесат...

Се известуваат студентите дека испитот Криминалистичка техника кај проф д-р Борис Мурговски ќе се одржи на 13.09.2021 во 12 часот...

Почитувани студенти, Ве известуваме дека испитот по предметот Криминалистичка психологија во втора декада ќе се одржи во Понеделник (12.07.2021) во 12:00 часот. Студентите треба претходно обврзно...