Огласна Табла

  • All
  • Вести и Новости
  • Додипломски
  • Докторски
  • Магистерски

Се известуваат апсолвентите од ФТУ дека прославата на апсолвентската вечер е организирана во хотел Аквалина во ресторанот покрај езеро. Цената за прославата изнесува...