Огласна Табла

  • All
  • Вести и Новости
  • Додипломски
  • Докторски
  • Магистерски

Испитот по Француски јазик кај проф Зоран Николовски ќе се одржи на 28.11.2019 година (четврток) во 12.30 часот....

ИМ СЕ СООПШТУВА НА СТУДЕНТИТЕ КОИ ГИ СЛУШААТ ПРЕДМЕТИТЕ: КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО И ЗАШТИТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО ВО ЗИМСКИОТ СЕМЕСТАР НА АКАДЕМСКАТА 2019/20...

Се известуваат студентите кој го слушаат предметот Економика на ЕУ дека првиот колоквиум ќе се одржи на 06.12.2019 година со почеток во 11...