Соопштение за земање оценки проф. д-р Симона Мартиноска

Соопштение за земање оценки проф. д-р Симона Мартиноска

Се известуваат студентите кои положиле по предметите кои ги слушале дека ќе може да земат оценки на ден 15.06.2020 (понеделник) во 12.30 часот.
Со почит, проф д-р Симона Мартиноска