Термин за први предавања – СОЦИОЛОГИЈА (изборен) кај Проф.д-р Пере Аслимоски

Термин за први предавања – СОЦИОЛОГИЈА (изборен) кај Проф.д-р Пере Аслимоски

Се известуваат сите студенти кои во зимскиот семестар 2019/2020 го имаат избрано предметот СОЦИОЛОГИЈА дека првите предавања ќе започнат во Петок (04.10.2019) во 14:00 часот.
Предметен Професор: *Проф.д-р Пере Аслимоски*Кандидатите кои поднесле пријава за прв циклус на студии во вториот уписен рок треба да се запишат на 24.09.2021 година во просториите на ФТУ.

Повеќе информации на страницата на УПИСИ